Zorgen voor elkaar

Professionele zorg moet altijd beschikbaar zijn voor iedereen die het nodig heeft.
We willen niet op zorg bezuinigen, maar wel op bureaucratie. We vragen welke zorg er nodig is en zullen dat regelen, zo nodig door de middelen uit andere uitgaven halen.
De Creatieve Partij Nijmegen 2.0 ziet ook dat mensen voor elkaar willen zorgen en we willen ondersteunen dat dat op een goede manier kan.

We ondersteunen alle vormen van sociale interactie op elke leeftijd. Van taalonderwijs tot hobbywerkplaats, van mannenpraatgroep tot sport voor ouderen, en dat op iedere denkbare locatie.

Bij de huidige verdeling van de middelen gaat iets goed mis. De ene hand van de gemeente geeft, de andere hand van de gemeente neemt. Organisaties krijgen subsidie van de ene afdeling die ze weer aan een andere afdeling terug moeten geven. Dat kan anders. De organisatie die huurt van de gemeente hoeft daarvoor geen subsidie te ontvangen en hoeft die huur dan ook niet te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>