Samenwerken en verbinden

De Creatieve Partij Nijmegen 2.0 wil een gemeenteraad die zoekt naar de verbinding met alle inwoners van Nijmegen, samen met betrokken en deskundige ambtenaren. De functie van de gemeenteraad is het verbinden van belangen en het actief mee werken aan de best mogelijke oplossingen. De deskundigheid van direct betrokkenen burgers, bedrijven en organisaties staat daarbij voorop. We gaan niet praten over, maar luisteren naar elkaar.
We willen van elkaar weten waar je mee bezig bent. Weten wat de ander doet, geeft een tolerantere samenleving. Samen bedenken en samen doen. We vinden dat ambtenaren ondersteunend moeten werken voor de bewoners en sociale samenwerking moeten bevorderen.
We willen buurthuizen overeind houden, en ontmoetingsmogelijkheden zoals festivals behouden. We willen kleinere ondernemers in woonwijken.

One thought on “Samenwerken en verbinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>