Van ‘meer’ naar ‘beter’

Van ‘meer’ naar ‘beter’ komt overal in terug. De samenleving is gebaat bij een betere inzet van de mogelijkheden die lokaal geboden worden, bij een efficiënter gebruik van de middelen die er zijn en bij alle kennis en betrokkenheid die er in Nijmegen is.

Leegstand moet leiden tot nadenken over wat je doet met vastgoed. Bij bezit hoort verantwoordelijkheid.
We denken ook na over onderwijs, veiligheid, sociale contacten en diversiteit.
Nijmegen staat voor een grote uitdaging. Er moet op allerlei terreinen bezuinigd worden. Tegelijkertijd worden er projecten gelanceerd die om grote investeringen vragen, en waarvan niet iedereen de noodzaak ziet. De menselijke maat lijkt verdwenen uit de besluitvorming. Dit maakt u, en ons, terecht ongerust. De Creatieve Partij Nijmegen vindt dat het anders kan. Waar de huidige politiek denkt in ‘meer’ denken wij in ‘beter’. Wij staan voor een gezonde, ondernemende en duurzame lokale economie waarin de menselijke maat richtinggevend is en waarin eigen initiatief ondersteund en gewaardeerd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>